Je missie vinden of info over de complimentenmachine? klik hier

buttonmachine
Letten op betekenisvol toeval hielp mij met de vraag ‘wat ik hier kom doen’. Eerst kwam ik veel toeval tegen dat raakte aan het pad van mijn overgrootopa.

Ik bestelde een buttonmachine en haalde die op bij het cafe aan de overkant, toen ik opeens herinnerde dat ik ook al buttons maakte toen ik acht was. Toen ik het handvat van de buttonmachine bekeek viel me iets op. Zie het plaatje links. Deze buttonmachine komt ergens uit diep Zuid Duitsland. Het rubberen handvat is eigenlijk voor fietssturen en werd gemaakt in een Vredestein fabriek in mijn geboortestad Enschede. Daar werkten mijn beide Opa’s. Je bestemming kan je aflezen uit toevalligheden. Wil jij je bestemming leren kennen, oftewel je levensmissie formuleren? Doe mee met de training Talentenspel!

 

spoor

Fijn als je deelt!
Google+
Twitter
LinkedIn
Google+
Twitter
LinkedIn